onsdag 6 juni 2012

Tortellini

Jag har alltid varit svag för pasta i alla former, men en klar favorit är fylld pasta. Detta är ett recept på en somrig och enkel pastarätt. Precis som min standardpasta går denna att variera i oändlighet och göra precis hur lyxig som helst.
  • 250 g tortellini, här spenat och ricotta
  • 1/2 zucchini
  • 1/2 gul paprika
  • Champinjoner
  • 1 mozzarellaost
  • Färsk basilika
  • 1 tomat
Sätt på pastavattnet och glöm inte att salta. Stek champinjonerna i smör och olivolja på hög värme, tillsätt paprika och zucchini och stek snabb, låt gärna grönsakerna behålla krispigheten. När pastan är klar blandas den i med grönsakerna, därefter läggs riven mozzarellaost, färsk strimlad basilika och hackad tomat i. Låt allt bli varmt och servera genast med lite parmesanost och om man inte vill ha det vegetariskt passar parmaskinka utmärkt till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar