- 120 g rumstempererat smör
- 2 dl socker
- 2 ägg
- 3 dl vetemjöl
- 1 1/2 tsk bakpulver
- 1/2 tsk vaniljpulver
- 1 1/2 msk lakritspulver från Johan Bülow
- 1 dl mjölk
- 150 g philadelphiaost
- 3 dl florsocker
- 1 1/2 dl färska eller frysta hallon
Skeda upp drygt 2/3 fulla muffinsformar. Jag gillar ju minicupcakes och av dem blev det 24 stycken. Sätt in i ugnen i drygt 15 minuter, lite längre för normalstora. Låt dem sedan svalna helt före frostingen breds på.
För frostingen vispas philadelphiaost med florsockret tills den är slät och glansig, vänd sedan försiktigt i hallon. Tyvärr fungerar det inte så bra att spritsa frostingen då hallonen förstör så bred på frostingen med baksidan av en sked.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar