måndag 7 maj 2012

Snacksburken

Vissa dagar hinner maten aldrig bli färdig snabbt nog! Även om det handlar om en rumstempererad barnmatsburk som ska värmas 30 sekunder i mikron hinner dottern skrika sig blå. Så känns det i alla fall ibland. Vår dotter har aldrig gillat majskrokar särskilt mycket så istället försöker vi ha en snacksburk redo i kylen för sådana dagar. I den finns oftast kokta morötter och broccoli, ibland en överbliven potatis och eventuellt en kokt palsternacka. Förutom att det är nyttigt snacks till maten funkar det även bra som en del av ett mellanmål om fantasin tryter.


2 kommentarer:

 1. Läste bara vad bloggen handlade om och älskade den på stört! Vi tänker samma sak här hemma och bara på att laga mat från grunden med närproducerade varor och varor i säsong kommer man verkligen långt! :)

  Sv: Våga testa säger jag bara! Det är lite kniksigt, men det är inte smaken som blir galen utan bara utseendet som kan bli knasigt i början. Så våga testa :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh då måste jag ju testa! vad roligt att du gillar bloggen, det är en del att sätta sig in i så här i början men det är samtidigt väldigt kul.

   Radera